El retorn del Morelladon

Les restes del Morelladon han eixit a la llum acompanyades d'una amenaça per a la pau mundial. Una organització criminal les busca i el paleontòleg de Morella les ha amagat en la ciutat per mantenir-les fora de perill. Sereu capaços de trobar-les abans que els seus perseguidors?
Escape Morelladon

L'any 2013 van eixir a la llum en Morella les restes d'un dinosaure desconegut. Batejat com Morelladon i sepultat en el subsòl durant milions d'anys, el cadàver de l'antic rèptil ha desenterrat alguna cosa més que ossos. Algo que podria convertir-se en un seriós perill per a la humanitat.

Una organització criminal vol fer-se amb el crani del Morelladon, que conté un material que els serviria per dominar el món. El professor Querol, paleontòleg del museu de dinosaures de Morella perseguit per aquest grup sense escrúpols, ha amagat el crani a la ciutat i ha deixat les pistes necessàries per a que el trobeu abans que els sicaris que estan a punt d'atrapar-lo...

Podreu trobar les restes del Morelladon per mantenir-les fora de perill?

Este joc és el preferit per les famílies: als menuts els encanta!

Género
Gènere
Aventura, història, intriga
Duración
Duració
Presentació: 15'
Partida: 1h-1h30'
Fotos i final: 10'
Localización
Inici
Portal de Sant Miquel. Veure mapa
Porcentaje
Dificultat
3 nivells disponibles
Jugadores
Jugadors
Mode Herois: 1 - 7
Mode Combat: 8 - 14
Mode Batalla: 12 - 21

pruebas del juego

¿Quin tipus de proves formen el joc?

Al llarg del vostre recorregut per resoldre el misteri trobareu diferents tipus de proves que haureu de resoldre:
  • Desxifrat de codis. A través de diferents mètodes d'encriptació i amb diferents mecanismes i utensilis que anireu trobant.
  • Resolució de puzzles. Trobareu peces que possibilitaran el completar puzzles quan sigui necessari.
  • Obertura de caixes, candaus, cofres... Amb claus o codis que poden aparèixer durant el joc.
  • Resolució de problemes lògics. Per superar alguns enigmes haureu d'utilizar la lògica i la deducció.
  • Cerca de pistes. Poden estar amagades en qualsevol lloc de la ciutat i haureu de seguir les indicacions que aneu trobant per donar en elles.
  • Cerca d'informació amagada. Els protagonistes de la història han deixat informació amagada a la ciutat sols per vosaltres. Sereu capaços de trobar-la?
  • Obertura de mecanismes. El joc inclou mecanismes que haureu de desbloquejar per poder avançar.
  • Localització d'ubicacions. És possible que trobeu mapes o coordenades que haureu d'interpretar i utilitzar per completar el joc.
el secret del morelladon

Modalitats de joc

Herois

Un equip contrarellotge: l'escape clàssic

Al vostre equip de valents se li encarregarà una missió, que haureu de resoldre abans que se us esgoti el temps. La missió varia segons la temàtica del joc: en El Retorn del Morelladon haureu d'ajudar al professor Querol a mantenir fora de perill el secret d'este misteriós dinosaure trobat fa uns anys a Morella.

Per superar la missió haureu de trobar les pistes que el professor vos ha deixat amagades en Morella, superant els enigmes que aniran apareixent per poder avançar cap a les següents i solucionar el misteri al final del joc. Els enigmes poden consistir en buscar pistes per la ciutat, resoldre puzzles, desxifrar missatges ocults, problemes matemàtics... Haureu de jugar per descobrir-ho!
Combat

Dos equips enfrontats: Herois contra Malvats!

Sereu part de la mateixa història i tindreu un mateix objectiu, però amb finalitats diferents: l'equip d'Herois haurà d'ajudar al professor Querol, paleontòleg de la ciutat, per mantenir el món a resguard del secret del Morelladon. L'equip de Malvats, en canvi, treballarà per una perillosa organització internacional i voldrà trobar el secret per conquistar el món i convertir-se en els seus amos i senyors.

El guanyador serà el primer equip que aconsegueixi arribar fins al final i fer-se amb el secret del Morelladon!
Ambdós equips competireu per ser els primers en arribar fins al final, i haureu de superar enigmes, problemes lògics, puzzles, desxifrar missatges encriptats, trobar objectes, localitzacions i pistes amagades, obrir candaus, caixes i cofres, buscar informació oculta en el patrimoni de la ciutat... Haureu de jugar per descobrir-ho!

Els equips tenen dos recorreguts separats que condueixen al mateix objectiu final i s'enfrontaran als mateixos enigmes i proves. Així ningú podrà dir que no han guanyat els millors!

Dos dies abans de la partida es crearan 3 grups de WhatsApp: un pels Herois, un altre pels Malvats i un altre amb tots els participants junts. Les bromes i la diversió estan garantides inclús abans d'arribar a Morella! Durant la partida ens comunicarem a través dels grups de WhatsApp, i tindreu l'oportunitat de desmoralitzar als vostres adversaris mostrant-los els vostres progressos per assegurar-vos la victòria final.
Batalla

Tres equips, un sol guanyador

Sereu part de la mateixa història i tindreu un mateix objectiu, però amb finalitats diferents: l'equip d'Herois haurà d'ajudar al professor Querol, paleontòleg de la ciutat, per mantenir el món a resguard del secret del Morelladon. Els equips de Malvats, en canvi, treballaràn per separat i enfrontats entre ells per una perillosa organització internacional i voldràn trobar el secret per conquistar el món i convertir-se en els seus amos i senyors.

amigos que lo han pasado bien
Els tres equips competireu per ser els primers en arribar fins al final, i haureu de superar enigmes, problemes lògics, puzzles, desxifrar missatges encriptats, trobar objectes, localitzacions i pistes amagades, obrir candaus, caixes i cofres, buscar informació oculta en el patrimoni de la ciutat... Haureu de jugar per descobrir-ho!

Els equips tenen tres recorreguts separats que condueixen al mateix objectiu final i s'enfrontaran als mateixos enigmes i proves. Així ningú podrà dir que no han guanyat els millors!

Dos dies abans de la partida es crearan 4 grups de WhatsApp: un pels Herois, un altre per cada equip de Malvats i un altre amb tots els participants junts. Les bromes i la diversió estan garantides inclús abans d'arribar a Morella! Durant la partida ens comunicarem a través dels grups de WhatsApp, i tindreu l'oportunitat de desmoralitzar als vostres adversaris mostrant-los els vostres progressos per assegurar-vos la victòria final.

Nivells de dificultat

FÀCIL
Este nivell es pot completar sense problemes en una hora. No haureu de córrer d'un lloc a un altre ni se us acumularan les proves i els enigmes: és l'opció per aquells que vulguin passar una estona divertida però també tranquila, superant el desafiament sense preocupar-se pel rellotge i estant solament pendents de passar-ho bé. Este nivell està recomanat per a:
Grups amb xiquets. Els menuts podran seguir el joc sense dificultats i participar en el sense pressió.
Grups amb gent major. Al no haver de córrer d'un lloc a l'altre, esta opció és també l'adequada per fer el desafiament amb gent major o amb problemes de mobilitat.
Grups petits sense experiència en escape rooms. Si mai heu provat un escape room i no sabeu què us trobareu, o simplement preferiu no arriscar-vos amb el nivell mitjà, este nivell és una opció per a què feu una primera presa de contacte amb els enigmes i el funcionament dels jocs d'escape.
MITJANA
Tindreu el temps just per completar el desafiament en una hora, i ho tindreu més fàcil si ja heu fet algun escape room i sabeu com funcionen. En alguns moments haureu de dividir-vos les proves i les pistes entre els membres del grup per treballar en paral·lel, i quan aneu d'una prova a l'altra probablement us moureu ràpid per guanyar temps. Este nivell es recomana per a:
Grups mitjans. Us serà més fàcil dividir-vos la feina si sou varis jugadors, i donareu abans amb les solucions dels enigmes al tenir més cervells treballant a la vegada.
Grups amb alguna experiència en escape rooms.
Ja sabreu què esperar, com afrontar les proves, què serveix i què no serveix davant una situació de bloqueig, o inclús el funcionament d'algun dels enginys del joc.
Grups que vulguin provar la tensión d'un escape room. Si mai heu provat un escape room però els teniu ganes, i creieu que el nivell fàcil us pot quedar petit, este és el nivell amb el que heu de començar.
DIFÍCIL
Este nivell està replet d'enigmes i proves, que se us acumularan des del primer moment. No recomanat per a principiants ni per grups petits a menys que sigueu experts en escape rooms. Només els més preparats, que coneguen els secrets dels jocs d'escape i no tinguin temor a res, podran aconseguir superar el desafiament en mode difícil. Este nivell està recomanat per a:
Grups experts en escape rooms. Haureu de conèixer el funcionament dels jocs, com optimitzar el vostre temps i els vostres recursos per dividir-vos el treball, intentant no fallar en res i mantenint la tensió fins al final. Un repte exigent pels més valents.

Important:

Smartphone
Telèfon mòbil
És necessari disposar almenys d'un telèfon mòbil amb accés a internet (necessitareu entre 15 i 20 MB), lector de codis QR (ho podeu descarregar gratis) i capaç de reproduir vídeos.
Quants més telèfons porteu, millor. I no vos oblideu de portar-los amb bateria!

Puntualidad
Puntualitat
Heu de presentar-vos en el punt de trobada 10 minuts abans de la reserva. Si passats 10 minuts de l'hora l'equip no s'ha presentat, perd la reserva.

Altres escapes pròximament disponibles:
Escape Morella L'últim templer
L'últim templer