Escape Morella

Escape Room Exterior

Viviu una aventura inoblidable amb els amics, la família o la parella i convertiu-vos en els protagonistes de la vostra pròpia pel·lícula d'aventures buscant pistes, desxifrant enigmes i resolent misteris en una ciutat plena de secrets.

El retorn
del Morelladon

Escape Morelladon

Una organització criminal vol fer-se amb les restes de l'extint Morelladon amb obscurs propòsits.
El professor Querol, famós paleontòleg local, els ha amagat en la ciutat per impedir que caiguen en les seues mans i necessita la vostra ajuda per evitar que es produeixi un desastre que podria transformar el món.

Sereu capaços de trobar les restes del Morelladon abans que els seus perseguidors i mantindre'ls fora de perill?

El preferit per les famílies!

L'últim
templer

Escape Morella L'últim templer

Perseguit per l'església, l'últim cavaller templer va arribar fins a Morella fa 700 anys per amagar el secret més important de la seua Orde.
Ara, un misteriós missatge arriba a vosaltres demanant ajuda per a que aquest coneixement ocult no es perdi per sempre.

Vos fareu mereixedors de descobrir el secret dels templers?

El més competitiu per fer amb els amics!

possible prova?

Com es juga?

Reserva
Reserveu un dels jocs amb el formulari.
Presentaos
Presenteu-vos en el lloc que se vos indicarà a l'hora escollida.
Resolved
Recorreu Morella resolent un enigma després d'un altre.
Superad
Supereu el joc i...
Celebrad
Celebreu-ho!
Família que ha superat el joc d'Escape Morella

Nivells de dificultat

FÀCIL
Este nivell es pot completar sense problemes en una hora. No haureu de córrer d'un lloc a un altre ni se us acumularan les proves i els enigmes: és l'opció per aquells que vulguin passar una estona divertida però també tranquila, superant el desafiament sense preocupar-se pel rellotge i estant solament pendents de passar-ho bé. Este nivell està recomanat per a:
Grups amb xiquets. Els menuts podran seguir el joc sense dificultats i participar en el sense pressió.
Grups amb gent major. Al no haver de córrer d'un lloc a l'altre, esta opció és també l'adequada per fer el desafiament amb gent major o amb problemes de mobilitat.
Grups petits sense experiència en escape rooms. Si mai heu provat un escape room i no sabeu què us trobareu, o simplement preferiu no arriscar-vos amb el nivell mitjà, este nivell és una opció per a què feu una primera presa de contacte amb els enigmes i el funcionament dels jocs d'escape.
- MITJANA -
Tindreu el temps just per completar el desafiament en una hora, i ho tindreu més fàcil si ja heu fet algun escape room i sabeu com funcionen. En alguns moments haureu de dividir-vos les proves i les pistes entre els membres del grup per treballar en paral·lel, i quan aneu d'una prova a l'altra probablement us moureu ràpid per guanyar temps. Este nivell es recomana per a:
Grups mitjans. Us serà més fàcil dividir-vos la feina si sou varis jugadors, i donareu abans amb les solucions dels enigmes al tenir més cervells treballant a la vegada.
Grups amb alguna experiència en escape rooms.
Ja sabreu què esperar, com afrontar les proves, què serveix i què no serveix davant una situació de bloqueig, o inclús el funcionament d'algun dels enginys del joc.
Grups que vulguin provar la tensión d'un escape room. Si mai heu provat un escape room però els teniu ganes, i creieu que el nivell fàcil us pot quedar petit, este és el nivell amb el que heu de començar.
DIFÍCIL
Este nivell està replet d'enigmes i proves, que se us acumularan des del primer moment. No recomanat per a principiants ni per grups petits a menys que sigueu experts en escape rooms. Només els més preparats, que coneguen els secrets dels jocs d'escape i no tinguin temor a res, podran aconseguir superar el desafiament en mode difícil. Este nivell està recomanat per a:
Grups experts en escape rooms. Haureu de conèixer el funcionament dels jocs, com optimitzar el vostre temps i els vostres recursos per dividir-vos el treball, intentant no fallar en res i mantenint la tensió fins al final. Un repte exigent pels més valents.

Modalitats de joc

Herois

Un equip contrarellotge: l'escape clàssic

Al vostre equip de valents se li encarregarà una missió, que haureu de resoldre abans que se us esgoti el temps. La missió varia segons la temàtica del joc: en El Retorn del Morelladon haureu d'ajudar al professor Querol a mantenir fora de perill el secret d'este misteriós dinosaure trobat fa uns anys a Morella.

Per superar la missió haureu de trobar les pistes que el professor vos ha deixat amagades en Morella, superant els enigmes que aniran apareixent per poder avançar cap a les següents i solucionar el misteri al final del joc. Els enigmes poden consistir en buscar pistes per la ciutat, resoldre puzzles, desxifrar missatges ocults, problemes matemàtics... Haureu de jugar per descobrir-ho!
- Combat -

Dos equips enfrontats: Herois contra Malvats!

Sereu part de la mateixa història i tindreu un mateix objectiu, però amb finalitats diferents: l'equip d'Herois haurà d'ajudar al professor Querol, paleontòleg de la ciutat, per mantenir el món a resguard del secret del Morelladon. L'equip de Malvats, en canvi, treballarà per una perillosa organització internacional i voldrà trobar el secret per conquistar el món i convertir-se en els seus amos i senyors.

El guanyador serà el primer equip que aconsegueixi arribar fins al final i fer-se amb el secret del Morelladon!
pruebas del juego
Ambdós equips competireu per ser els primers en arribar fins al final, i haureu de superar enigmes, problemes lògics, puzzles, desxifrar missatges encriptats, trobar objectes, localitzacions i pistes amagades, obrir candaus, caixes i cofres, buscar informació oculta en el patrimoni de la ciutat... Haureu de jugar per descobrir-ho!

Els equips tenen dos recorreguts separats que condueixen al mateix objectiu final i s'enfrontaran als mateixos enigmes i proves. Així ningú podrà dir que no han guanyat els millors!

Dos dies abans de la partida es crearan 3 grups de WhatsApp: un pels Herois, un altre pels Malvats i un altre amb tots els participants junts. Les bromes i la diversió estan garantides inclús abans d'arribar a Morella! Durant la partida ens comunicarem a través dels grups de WhatsApp, i tindreu l'oportunitat de desmoralitzar als vostres adversaris mostrant-los els vostres progressos per assegurar-vos la victòria final.
Batalla

Tres equips, un sol guanyador

Sereu part de la mateixa història i tindreu un mateix objectiu, però amb finalitats diferents: l'equip d'Herois haurà d'ajudar al professor Querol, paleontòleg de la ciutat, per mantenir el món a resguard del secret del Morelladon. Els equips de Malvats, en canvi, treballaràn per separat i enfrontats entre ells per una perillosa organització internacional i voldràn trobar el secret per conquistar el món i convertir-se en els seus amos i senyors.

amigos que lo han pasado bien
Els tres equips competireu per ser els primers en arribar fins al final, i haureu de superar enigmes, problemes lògics, puzzles, desxifrar missatges encriptats, trobar objectes, localitzacions i pistes amagades, obrir candaus, caixes i cofres, buscar informació oculta en el patrimoni de la ciutat... Haureu de jugar per descobrir-ho!

Els equips tenen tres recorreguts separats que condueixen al mateix objectiu final i s'enfrontaran als mateixos enigmes i proves. Així ningú podrà dir que no han guanyat els millors!

Dos dies abans de la partida es crearan 4 grups de WhatsApp: un pels Herois, un altre per cada equip de Malvats i un altre amb tots els participants junts. Les bromes i la diversió estan garantides inclús abans d'arribar a Morella! Durant la partida ens comunicarem a través dels grups de WhatsApp, i tindreu l'oportunitat de desmoralitzar als vostres adversaris mostrant-los els vostres progressos per assegurar-vos la victòria final.

Duració

Aproximadament 2 hores, distribuïdes de la següent forma:
  • Explicació del joc, introducció als escape rooms exteriors, consells bàsics, normes i presentació del misteri a resoldre: 15'.
  • Partida: 1h, o si no aconseguiu resoldre el misteri en este temps, fins a 1h 30'.
  • Final de l'activitat i fotos de record: 15'.

Què inclou l'activitat?

  • Activitat d'aproximadament 2 hores.
  • Fotos de record del grup, dels diferents equips, de parelles... caracteritzats com a personatges del joc i tantes com vulgueu!
  • Opcional: Vestuari per disfressar-vos com personatges de la trama durant la partida si voleu fer la vostra experiència encara més inoblidable.
  • A més, el nostre equip estarà pendent de vosaltres en tot moment de forma exlusiva per fer la vostra aventura possible i ajudar-vos amb qualsevol dificultat que tingueu. Però no us confieu: vosaltres sou els protagonistes de la vostra aventura i la viureu sense que ningú us acompanyi físicament!

Preguntes freqüents

Què és un escape room exterior?

qué es Un joc d'escapament que transcorre pels carrers de Morella. Formareu un equip i tindreu una missió que haureu de resoldre abans de que s'esgote el temps. La missió serà diferent segons la temàtica del joc que escolliu, i per completar-la amb èxit haureu de buscar pistes, reosldre enigmes i desvetllar secrets treballant en equip i fent servir la vostra capacitat de deducció i la vostra intuïció. Sereu els protagonistes de la vostra pròpia pel·lícula d'aventures!

Heu estat alguna vegada en un escape room? Doncs açò és el mateix, però en compte d'estar tancats en una habitació estareu en un espai obert, buscant pistes i resolent enigmes pels racons d'una de les ciutats més boniques del país. Esta nova modalitat d'escape room a l'aire lliure es coneix com street escape, escape room exterior, escape room outdoor o city escape.
Si mai heu fet un escape room tranquils, no fan falta coneixements previs ni experiència de cap tipus per superar el joc amb èxit, i el nostre equip us atendrà de forma exclusiva i personalitzada en tot moment per tal que la vostra experiència sigui inoblidable.

Si no teniu clar què és un escape room exterior o voleu saber en què es diferència d'un escape room tradicional, vos ho expliquem ací.

En què consisteixen els escapes?

escapesEls jocs giren entorn de distintes temàtiques relacionades amb Morella i la seua història, i es duen a terme pels carrers i llocs d'interés de la ciutat. Les proves poden ser missatges ocults, puzzles, claus numèriques, enigmes, missatges xifrats, caixes, cofres i claus amagades, informació encriptada en el mateix patrimoni cultural... Haureu de jugar per a descobrir-ho!
No esteu segurs? Ací teniu una llista de motius per jugar al nostre street escape!

Són molt difícils?

dificultadTothom pot superar amb èxit l'escape, estarem pendents de vosaltres en tot moment per ajudar-vos quan faci falta, i a més hem preparat tres nivells de dificultat per a que trieu el que més s'adapti a vosaltres i a l'experiència que busqueu.

Podeu escollir entre els nivells fàcil, mitjà i difícil segons el nombre de membres del vostre equip, l'experiència que tingueu en jocs d'escape, si voleu jugar amb xiquets o persones majors, i segons el nivell d'intensitat que vulgueu donar-li al joc.

Quantes persones poden jugar?

jugadores Mode Herois: 1 - 7 jugadors.
Mode Combat: 8 - 14 jugadors.
Mode Batalla: 12 - 21 jugadors.
Els nens menors de 9 anys no conten com a jugadors i juguen gratis. Podeu jugar en un grupd'amics, en família, en parella o inclús en solitari si eres un hàbil investigador. Si esteu buscant una activitat per fer una celebració en Morella, entreu ací i informeu-vos, adaptarem la partida a les vostres necessitats!

Quant costa?

costeA partir de 10€ per jugador, i a més els xiquets i les xiquetes de fins a 9 anys juguen gratis i ajudem a jugadors en atur o discapacitats amb un 25% de descompte permanent.
Podeu comprovar els preus fent clic ací.

Quan comença l'aventura?

inicioQuan volgueu! Només heu d'omplir el formulari indicant en quin dia i hora voleu realitzar l'activitat. Resoldrem els vostres dubtes i us confirmarem la reserva ràpidament, sense pagaments per adelantat. Trieu un dels jocs disponibles i prepara-vos per a resoldre l'enigma de Morella!


una altra família que ha superat el joc d'Escape Morella

La millor forma de visitar Morella

Estàs pensant a visitar Morella en una escapada de cap de semana, en un dia, o a fer turisme amb un poc més de temps? Sens dubte Escape Morella és una de les millors activitats que fer en la ciutat. En família, amb amics o en parella... passareu una estona que no oblidareu mai.

Busques una activitat d'oci en Morella o vols visitar la ciutat d'una manera diferent? Descobrir Morella amb el nostre joc d'escape room et portarà pels seus carrers medievals, les seues muralles, el castell, l'albereda, els seus portals i els racons més foscos i misteriosos d'un dels pobles més bonics d'Espanya.

La diversió està garantida... Esteu llestos per al misteri?

amics que han resolt l'escape


I pròximament...

  • El secret del Sexenni. En 1672 una epidèmia de pesta va amenaçar de desolar la ciutat. La salvació de la població es va atribuir a la Mare de Déu de Vallivana, i des de llavors cada sis anys se celebra en el seu honor la gran festa del Sexenni. Però... va ser la intervenció divina la causa real de la supervivència de Morella? Ho descobrireu en esta aventura que vos portarà a través de la Morella barroca.
  • El tresor del Tigre del Maestrat. Ramón Cabrera, Tinent General de l'exèrcit carlista, va administrar Morella i els seus territoris entre 1838 i 1840. Assetjat pels seus rivals, va haver de fugir de la ciutat. El tresor que administrava mai va ser trobat, fins al punt que ha passat a convertir-se en una llegenda. Va existir realment?
  • L'enigma rupestre. Morella i la comarca dels Ports estan replets de fosques coves que hui seguixen explorant-se a la cerca de rastres prehistòrics ocults. Ara, algú necessita la vostra ajuda per a traure a la llum un inquietant descobriment realitzat en les proximitats de la ciutat i que podria canviar el que sabem sobre els orígens de la humanitat. Podreu desxifrar el missatge amagat en estes parets mil·lenàries?