Escape Morella

Escape Room Exterior - Street Escape

Viu una aventura inoblidable amb els teus amics, la teva família o la teva parella. Sigueu els protagonistes de la vostra pròpia pel·lícula d'aventures buscant pistes, desxifrant enigmes i resolent misteris en una ciutat plena de secrets.

El retorn
del Morelladon

Escape Morelladon

Una organització criminal vol fer-se amb les restes de l'extint Morelladon amb obscurs propòsits.
Un científic els ha amagat en la ciutat per evitar que caiguen en les seues mans i necessita la vostra ajuda.
Sereu capaços de trobar-los abans que els seus perseguidors i mantindre'ls fora de perill?

El preferit per les famílies!

L'últim
templer

Escape Morella L'últim templer

Perseguit per l'església, l'últim cavaller templer va arribar fins a Morella fa 700 anys per amagar el secret més important de la seua Orde.
Ara, un misteriós missatge arriba a vosaltres demanant ajuda.
Vos fareu mereixedors de descobrir el secret dels templers?

El més competitiu per fer amb els amics!

Com es juga?

Reserva
Reserveu un dels jocs amb el formulari.
Presentaos
Presenteu-vos en el lloc que se vos indicarà a l'hora escollida.
Resolved
Recorreu Morella resolent un enigma després d'un altre.
Superad
Supereu el joc i...
Celebrad
Celebreu-ho!

Preguntes freqüents

Què és Escape Morella?

Has estat alguna vegada en un escape room? Doncs açò és el mateix, però en compte d'estar tancat en una habitació estaràs en un espai obert, buscant pistes i resolent enigmes pels racons d'una de les poblacions més boniques del país. Esta nova modalitat d'escape room a l'aire lliure es coneix com street escape, escape room exterior, escape room outdoor o city escape.
Si no tens clar què és un street escape o vols saber en què es diferència d'un escape room, t'ho expliquem ací.

En què consistixen els escapes?

Els jocs giren entorn de distintes temàtiques relacionades amb Morella i la seua història, i es duen a terme pels carrers i llocs d'interés de la ciutat. Les proves poden ser puzles, claus numèriques, enigmes, claus amagades, informació encriptada en el mateix patrimoni cultural...
Haureu de jugar per a descobrir-ho!
No estàs segur? Ací tens una llista de motius per jugar al nostre street escape!

¿Són molt difícils?

Hem preparat tres nivells de dificultat per a que trieu el que més s'adapti a vosaltres i a l'experiència que busqueu.

Podeu escollir entre els nivells fàcil, mitjà i difícil segons el nombre de membres del vostre equip, l'experiència que tingueu en jocs d'escape, si voleu jugar amb xiquets o persones majors, i segons el nivell d'intensitat que vulgueu donar-li al joc.

Quantes persones poden jugar?

Els equips poden anar d'un a set jugadors. Pots fer-ho amb un grup d'amics, amb la teua família, amb la parella o inclús a soles si eres un hàbil investigador.
Sens dubte és una de les activitats més divertides de Morella i és apta per a tots els públics. Quants més sigueu, més probabilitats tindreu de resoldre l'escape dins del límit de temps. Així que prepareu el vostre equip i posa-vos en marxa!

Quant costa?

A partir de 13€ per jugador! Els xiquets i les xiquetes de fins a 9 anys juguen gratis, i ajudem a jugadors en atur o discapacitats amb un 25% de descompte permanent.
Comprova els preus ací.

Quan comença l'aventura?

Quan volgueu! Només heu d'omplir el formulari indicant en quin dia i hora voleu realitzar l'activitat. Trieu un dels jocs disponibles i prepara-vos per a resoldre l'enigma de Morella!

Nivells de dificultat

FÀCIL
Este nivell es pot completar sense problemes en una hora. No haureu de córrer d'un lloc a un altre ni se us acumularan les proves i els enigmes: és l'opció per aquells que vulguin passar una estona divertida però també tranquila, superant el desafiament sense preocupar-se pel rellotge i estant solament pendents de passar-ho bé. Este nivell està recomanat per a:
Grups amb xiquets. Els menuts podran seguir el joc sense dificultats i participar en el sense pressió.
Grups amb gent major. Al no haver de córrer d'un lloc a l'altre, esta opció és també l'adequada per fer el desafiament amb gent major o amb problemes de mobilitat.
Grups petits sense experiència en escape rooms. Si mai heu provat un escape room i no sabeu què us trobareu, o simplement preferiu no arriscar-vos amb el nivell mitjà, este nivell és una opció per a què feu una primera presa de contacte amb els enigmes i el funcionament dels jocs d'escape.
MITJANA
Tindreu el temps just per completar el desafiament en una hora, i ho tindreu més fàcil si ja heu fet algun escape room i sabeu com funcionen. En alguns moments haureu de dividir-vos les proves i les pistes entre els membres del grup per treballar en paral·lel, i quan aneu d'una prova a l'altra probablement us moureu ràpid per guanyar temps. Este nivell es recomana per a:
Grups mitjans. Us serà més fàcil dividir-vos la feina si sou varis jugadors, i donareu abans amb les solucions dels enigmes al tenir més cervells treballant a la vegada.
Grups amb alguna experiència en escape rooms.
Ja sabreu què esperar, com afrontar les proves, què serveix i què no serveix davant una situació de bloqueig, o inclús el funcionament d'algun dels enginys del joc.
Grups que vulguin provar la tensión d'un escape room. Si mai heu provat un escape room però els teniu ganes, i creieu que el nivell fàcil us pot quedar petit, este és el nivell amb el que heu de començar.
DIFÍCIL
Este nivell està replet d'enigmes i proves, que se us acumularan des del primer moment. No recomanat per a principiants ni per grups petits a menys que sigueu experts en escape rooms. Només els més preparats, que coneguen els secrets dels jocs d'escape i no tinguin temor a res, podran aconseguir superar el desafiament en mode difícil. Este nivell està recomanat per a:
Grups experts en escape rooms. Haureu de conèixer el funcionament dels jocs, com optimitzar el vostre temps i els vostres recursos per dividir-vos el treball, intentant no fallar en res i mantenint la tensió fins al final. Un repte exigent pels més valents.

La millor forma de visitar Morella

Estàs pensant a visitar Morella en una escapada de cap de semana, en un dia, o a fer turisme amb un poc més de temps? Sens dubte Escape Morella és una de les millors activitats que fer en la ciutat. En família, amb amics o en parella... passareu una estona que no oblidareu mai.

Busques una activitat d'oci en Morella o vols visitar la ciutat d'una manera diferent? Descobrir Morella amb el nostre joc d'escape room et portarà pels seus carrers medievals, les seues muralles, el castell, l'albereda, els seus portals i els racons més foscos i misteriosos d'un dels pobles més bonics d'Espanya.

La diversió està garantida... Estàs llest per al misteri?

I pròximament...

  • El secret del Sexenni. En 1672 una epidèmia de pesta va amenaçar de desolar la ciutat. La salvació de la població es va atribuir a la Mare de Déu de Vallivana, i des de llavors cada sis anys se celebra en el seu honor la gran festa del Sexenni. Però... va ser la intervenció divina la causa real de la supervivència de Morella? Ho descobrireu en esta aventura que vos portarà a través de la Morella barroca.
  • El tresor del Tigre del Maestrat. Ramón Cabrera, Tinent General de l'exèrcit carlista, va administrar Morella i els seus territoris entre 1838 i 1840. Assetjat pels seus rivals, va haver de fugir de la ciutat. El tresor que administrava mai va ser trobat, fins al punt que ha passat a convertir-se en una llegenda. Va existir realment?
  • L'enigma rupestre. Morella i la comarca dels Ports estan replets de fosques coves que hui seguixen explorant-se a la cerca de rastres prehistòrics ocults. Ara, algú necessita la vostra ajuda per a traure a la llum un inquietant descobriment realitzat en les proximitats de la ciutat i que podria canviar el que sabem sobre els orígens de la humanitat. Podreu desxifrar el missatge amagat en estes parets mil·lenàries?