Sobre nosaltres

membres de l'equip d'Escape Morella

El projecte Escape Morella va nàixer a partir de la idea d'uns joves aficionats als escape rooms. Veïns de la xicoteta població de Xiva de Morella, vam unir la nostra passió per Morella amb la història i els jocs d'escapament per a portar-los fins a la nostra ciutat el gener de 2019.

Per preparar els escapes hem contat amb assessorament de professionals en el disseny d'escape rooms, i ens hem servit de la nostra pròpia experiència, amb desenes d'escape rooms jugats i superats. Els nostres jocs compleixen els més alts estàndars de qualitat per assegurar-nos que l'experiència del nostre públic sigui sempre satisfactòria.

Pensem que el potencial que guarda la rica història de Morella, junt amb la bellesa dels seus racons, la convertixen en un entorn ideal per a passar un gran dia recorrent-los desxifrant misteris i superant les proves que hem preparat. Si en un escape room tradicional l'objectiu és sortir d'una habitació en una hora, al nostre escape room exterior l'equip participant haurà de trobar en Morella allò que busquen: un objecte amagat, un misteri per resoldre, un missatge secret...

Membres de l'equip d'escape morella de barbacoa
A més, volem enriquir l'oferta de turisme i oci de Morella, sobretot de cara als nombrosos visitants que rebem, i és per això que hem dissenyat els jocs de manera que es puguin completar sense tenir coneixements previs sobre la ciutat. Realitzant el nostre escape room a l'aire lliure (street escape), el visitant viurà una experiència divertida que no oblidarà, fent més completa encara si és possible la seua visita a la nostra ciutat. Siga una visita de cap de semana, d'un sol dia o en una estada més llarga, val la pena posar-se a prova amb un dels nostres jocs viure Morella d'una manera diferent.

Des de l'era dels dinosaures, passant pel període neolític que ens va deixar importantíssimes restes de pintures rupestres, la reconquesta cristiana i l'esplendor medieval i renaixentista, i sense oblidar-nos de les crues guerres carlines, Morella compte hui amb un patrimoni històric i cultural que dóna per a mil i una llegendes i històries de misteri. T'atrevixes a viure-les?

Col·labora:

Morella turística

Ens trobaràs en:


Escapistas Club Escape Radar Escape Room Lover TopTheRoom MiNube asetmico